Projekt tervezés

Támogatott vagy saját finanszírozású projektek teljes körű tervezése.

about image

Projekt tervezés

Első lépésben, személyes találkozó és konzultáció során, megismerkedünk megbízónk terveivel, az ügyfél helyzetével, állapotával. Ezt követően áttekintjük a fejlesztési szándéknak megfelelő, rendelkezésre álló forrásteremtési lehetőségeket, pályázati konstrukciókat.

A következő lépésben átadunk egy kérdés- és dokumentumlistát, mely a pályázat elkészítéséhez szükséges információk alapját képezi és megnevezi a mellékletben csatolandó dokumentumait. A beérkező anyagok és dokumentumok alapján állunk neki a projekt megtervezésének, a pályázat összeállításának.

A tervezési feladat során szorosan együttműködünk az ügyfél által megjelölt kollégákkal annak érdekében, hogy a pályázat mindenképpen az ügyfél valós igényeire épüljön.

Tapasztalataink alapján az ügyfeleknek a legtöbb esetben cask nagyvonalú elképzeléseik vannak a fejlesztési irányokról, azonban a részletek kidolgozásában, valamint a szükséges tevékenységek egymásra hangolásában sok esetben igényelnek segítséget, melyet biztosítani tudunk.

Alapvető célunk, hogy ügyfeleink színvonalas fejlesztési projektjeinek megvalósítását a céloknak maximálisan megfelelő, magas szinten kidolgozott pályázatokkal segítsük.

Projektjének tervezése, megvalósítása során felmerülő kérdése esetén keressen bennünket bizalommal! Kapcsolat